Не бързайте, дишайте дълбоко и меко. Представете си, че вие и

...
Не бързайте, дишайте дълбоко и меко. Представете си, че вие и
Коментари Харесай

Молитва, която защитава от всички злини-Тя ще затвори всички седем нещастия зад седем ключалки


Не бързайте, дишайте надълбоко и меко. 

Представете си, че вие и вашата къща сте покрити с транспарантен пашкул, излян от непотребната сила. Пренасочвайте всички старания, с цел да го прострете върху всеки член на фамилията и да завършите дома си. 

Прочетете текста на молитвата седем пъти, прекръствайте пространството към вас: " Седем кръстови отбрани натрапвам над себе си, на моето семейство и домашното ми огнище. От Светия Дух; от нашия Господ; от сина му Исус; от Велика Богородица - живот благочестив; от Ангела мой пазител, непрекъснато бдящ над мен, от залез слънце до зората кръст слагам; от земята до небето. Кръствете затварят всички входове от нечистите, скриват ни от злото. 

Ще сложа седем ключалки на къщата, ще я затварям от бедствия, сили защитни ще дам за наше успокоение и уют. Първото заключване е от неприятности; второто - от нещастието бедността и безплодието; третото - от сълзите на горчилката; четвъртото - от черни кражби; петото - от бедността; шестото заключване ще заключи болестите; седмо- цялото пространство е затворено. 

Обединявам ключалките, посвещавам ключа на Бога. Висшите сили ни закрилят, несправедливостта е изгонена. Вярвам в справедливостта, в положителни мисли, разтварям душата си. Амин. "

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР